Jump to content
Existing user? Sign In

Sign In



Sign Up
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
PixL

[Bug Report] » Can't connect to any servers [Missing Map]

Recommended Posts

Hello,

I have tried every one of your servers but I cannot connect to a single one of them.

I keep on getting the missing map bsp thing.

Other community servers work perfectly fine but when I try SNG it just doesn't work.

I tried restarting, validating game cache, manually downloading maps. 

Nothing works.

Not ideal.

Thanks.


View full bug

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

1. Right click CSGO in your Steam library

2. Go to the third tab that says "Local files" and click "Browse local files" 

3. Click on the "csgo" file 

2.PNG.b4ad09c4e102b91598ddbd7ca53e584e.PNG

4. There will be a "maps" folder, click it

22.PNG.932fb465e87601dfeeefd4af849cdd2d.PNG

 

4. Clicking on that will bring up to all the maps you have.. If you get the error on EVERY map then you will need to highlight all of the maps and delete them

5. Connect to the server again and it will redownload the map for you

Edited by Comf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

It's just SNG tho. The same map works fine on the other AWP servers. It's weird. I checked if I was banned and I wasn't

Idk. I'll try this and update you guys. 

Thank you

 

UPDATE:

Deleted all the maps under maps. Still nothing! 

I have joined SNG before I don't know why it is suddenly doing this to me. :(

 

It downloads the misc materials and stuff and then right at the last second when it says establishing connection it just stops and returns me to menu with the error msg:

Missing map blablah. bsp

Edited by PixL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok thank you I will try this later... it looks annoying.

 

Anyone know why this happens?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, PixL said:

Ok thank you I will try this later... it looks annoying.

 

Anyone know why this happens?

It happens when a map you previously downloaded is named the same but the actual map itself is different (likely an updated/later version)

Is this just on one of our servers specifically? Try a different gamemode and see if it is still happening

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Diam0ndz do you remember how you were able to fix my issue ? Maybe he has the same thing where he has a variable as a load option or whatever instead of an actual number .

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Elegy said:

@ Diam0ndz do you remember how you were able to fix my issue ? Maybe he has the same thing where he has a variable as a load option or whatever instead of an actual number .

Well you had this as a launch option: unknown.png, where N should have been an actual number such as 500. The launch option does what it sounds like.

Share this post


Link to post
Share on other sites

when i was playing on swoobles same thing happened to me, i couldnt connect to any server:BibleThump:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

About Us

Skynet Gaming is a gaming community founded in 2015 that serves to create custom quality gameservers primarily focused within Counter-Strike: Global Offensive. We are a dedicated group constantly looking for ways to improve and grow. Register and introduce yourself today to get involved!

© Skynet Gaming 2015-2020

Staff Team

×
×
  • Create New...